Makita HW001GZ 0197050000255

Akusurvepesur XGT HW001GZ

Makita
  • 40Vmax
  • 115 bar
  • IPX5
  • Kompaktne ning mobiilne, mugavalt transporditav ning hoiustatav.
HW001GZ
632,20 €
Maksudega

 

Akusurvepesur töötab ühe 40Vmax XGT® Li-Ion akuga (kaks aku pesa). 3 võimsuse astet; vastavalt vajadusele saab reguleerida surve tugevust. Kerge mustuse korral ei ole vaja täisvõimsust kasutada, nii säästab akut ning tööaeg on kohe pikem. Maksimaalne tõmbekõrgus 1 m. Standardvarustus: kõrgsurvevoolik 5m, imuvoolik, pesutoru pikendus, püstolkäepide, reguleeritav pesuotsak, turbo pesuotsak, puhastusnõel.

Toote kirjeldus:

Kompaktne ning mobiilne, mugavalt transporditav ning hoiustatav. Akusurvepesur töötab ühe 40Vmax XGT® Li-Ion akuga (kaks aku pesa). Kui aku saab tühjaks siis masin lülitab automaatselt ümber teisele akule.
Uue akusurvepesuri HW001GZ kõrge survepesu võimsus on sarnane juhtmega mudelite omaga. Väga hea tasakaal kõrge töörõhu ja suure voolukiiruse vahel (3-ndas režiimis).
3 võimsuse astet; vastavalt vajadusele saab reguleerida surve tugevust. Kerge mustuse korral ei ole vaja täisvõimsust kasutada, nii säästab akut ning tööaeg on kohe pikem.
Suured 140 mm diameetriga rattad pakuvad sujuvat liikumist.
Survepesur on varustatud teleskoopkäepidemega, mis tagab mugava transportimise.
Veeimemisfunktsioon: Seda funktsiooni kasutades ei pea kasutama ainult trassivett, vaid vett saab võtta ka veereservuaaridest, paakidest, kanistritest või ämbritest.
-Maksimaalne tõmbekõrgus 1 m
-Minimaalne veetase 15 mm
-Õhu äravooluventiili pole vaja kasutada
Uuele vahuotsikule on lisatud vahuvõrk, mis parandab pesuaine vahutavust.
WetGuard/IPX5 – niiskus- ja tolmukindlus.
Standardvarustus: kõrgsurvevoolik 5m, imuvoolik, pesutoru pikendus, püstolkäepide, reguleeritav pesuotsak, turbo pesuotsak, puhastusnõel.

Toode lisatud
Product added to compare.

Käesolev lehekülg kasutab küpsiseid, et pakkuda teile personaalset teenindust. Palun lugege kasutatavate küpsiste meie küpsiste teatest. Nõustun