Makita DJR189Z 0088381770972

Aku Universaalne lõikesaag 18 V,0 - 3100SPM, 22mm, Ilma akude ja laadijata! HARJADETA MOOTOR

Makita

18V • 0 - 3 100 min⁻¹• 22 mm

DJR189Z

Hea kombinatsioon kompaktsest disainist ja suurest võimsusest.Varustatud vastukaalu mehhanismiga, mis vähendab tööriista vibratsiooni, et vähendada kasutaja väsimust. Harjavaba mootori abil on saavutatud suurem võimsus. Muudetava kiirusega päästik lisamugavuse tagamiseks ning elektriline pidur maksimaalse tootlikkuse saavutamiseks. Ilma akude ja laadijata!

DJR189Z
211,10 €
Maksudega

 

Toote kirjeldus:

Makita DJR189 on uus - ühe käega töötamise käepide:

Käepide on paigutatud nii, et see edastab jõu kindlalt töödeldavale detailile ka siis, kui seda kasutatakse ühe käega, võimaldades töödeldavat detaili kindlalt lõigata juhtudel, kui terale on raske jõudu avaldada, näiteks kitsastes kohtades.

Kaitsev käepide:

Aasakujuline käepide minimeerib vigastuse tõenäosust, mis on põhjustatud kasutaja käe hoost, mis tekib lõikamisprotsessi lõpus. Kaitseb, et kätt mitte lüüa vastu töödeldavat detaili või muude esemete vastu.

EXtreme Protection Technology (XPT) kaitse kasutamisel välitingimustel või karmides töötingimusel, mis pakub täiendavat kaitset tolmu ja veepritsmete eest.

Kasutaja eelised:

LED lamp valgustab töökoha.

Tööriist ja aku on varustatud kaitsesüsteemiga. Süsteem lülitab tööriista toitevoolu automaatselt välja, et pikendada aku eluiga.

Samas kategoorias on veel 11 toodet :

Toode lisatud
Product added to compare.

Käesolev lehekülg kasutab küpsiseid, et pakkuda teile personaalset teenindust. Palun lugege kasutatavate küpsiste meie küpsiste teatest. Nõustun