Makita LM003GZ 0197050000613

Akumuruniiduk XGT, 40V max

Makita
  • 40V max
  • 38 cm
  • 40 L
  • Võimas ja kompaktne multšimisfunktsiooniga akumuruniiduk!
LM003GZ
304,70 €
Maksudega

 

Tugevast plastikust korpus, kõrguse reguleerimise hoob, suured kuullaagritega rattad sujuvaks liikumiseks. Lõikelaius 38 cm. Niidukil on üks aku pesa ning töötab kõigi 40Vmax akudega. Suureks eeliseks harjavaba mootor, võrreldes DLM382/432-ga. Soovitatav niitmisala 780 m².

Toote kirjeldus:

40V max XGT® muruniiduk LM003G. Lõikelaius 38 cm ja niitmisala kuni 780 m². Tänu parendatud niitmisvõimekusele, rohu kogumise jõudlusele ja manööverdusvõimele on muruniidukiga lihtne töötada. Madal müratase. Niidukil on üks aku pesa ning töötab kõigi 40Vmax akudega.

Suurem niitmisvõimsus; tera on kallutatud niiduki esiosa suunas, minimeerides topeltlõikamist. See vähendab masina koormust, mis oma korda säästab akut. Lisaks annab parema juhitavuse ning parandab rohu kogumise tulemuslikkust.

Täiustatud on niiduki lülituskangi. Uuel niidukil on käivitamiseks vaja vähem jõudu, lisaks vähendab see kasutaja väsimust. See saavutati kangi kuju ning vedrumehhanisimi muutmisega.

Niidukit saab lihtsasti kokku voltida (kiirkinnitusega lukustushoovad), mis tagab mugava transportimise ning hoiustamise. Lisaks saab niiduki tagumisele osale püstiselt seisma jätta.

Kõrguse reguleerimine ühest hoovast, mis on oluliselt mugavamam, kui seda olid DLM382/432-l
XPT (eXtreme Protection Technology)/IPX4 – niiskus- ning tolmukaitse
Komplektis multšitera. Võimalik multšida või koguda kogumiskotti
Rattad kuullaagritel; pehme käivitus; lülituskangi vabastamisel tera automaatselt seiskub ja palju muud.

Kasutaja eelised

  • XPT (eXtreme Protection Technology)/IPX4 - suurendatud tolmu- ja pritsmeveekindlus

Samas kategoorias on veel 14 toodet :

Toode lisatud
Product added to compare.

Käesolev lehekülg kasutab küpsiseid, et pakkuda teile personaalset teenindust. Palun lugege kasutatavate küpsiste meie küpsiste teatest. Nõustun